Manichiură & Pedichiură

La solonul nostru veţi beneficia de servicii de manichiură & pendichiură

Manichiură și pedichiură clasică

Din cele mai vechi timpuri, atenția pentru unghii îngrijite a preocupat omenirea. Îngrijirea unghiilor nu înseamnă doar simpla aplicare a unui lac! Mai mult, unghiile sunt unul dintre ambasadorii noștri. O manichiură și pedichiură corect făcute fac dovada atenției pe care ne-o acordăm și reprezintă o carte de vizită.

La Salon Cochet veți beneficia de servicii profesioniste de manichiură și pedichiură clasică.

Manichiură semipermanentă

Preferi manichiura semipermanentă celei clasice. Totul e mult mai simplu așa fiindcă unghiile arată perfect chiar și trei săptămâni la rând și nu mai trebuie să-ți mai bați capul cu manichiura.

Manichiură SPA

Manichiura Spa este un tratament complex de îngrijire atât a unghiilor, cât și a pielii mâinilor. Efectul unei ședințe de manichiură Spa este vizibil mai mult timp, pielea este mai elastică și catifelată, creșterea cuticulelor este mult încetinită și toate acestea printr-un ritual care le oferă mâinilor odihnă, relaxare și răsfăț.

Pedichiură SPA

Pedichiura Spa este un tratament complex de îngrijire atât a unghiilor, cât și a pielii picioarelor. Efectul unei ședințe de manichiură Spa este vizibil mai mult timp, pielea este mai elastică și catifelată, creșterea cuticulelor este mult încetinită și toate acestea printr-un ritual care le ofera picioarelor odihnă, relaxare și răsfăț.

Tratament cu parafină pentru mâini

O ședință de tratament cu parafină pentru mâini și picioare este practic un proces cosmetic care contribuie la hidratarea profundă a pielii tratând pielea sensibilă, crapată, întărită sau descuamată. Parafina, un derivat al petrolului, are un aspect delicat de ceară și se folosește sub formă de mască pentru a crea o peliculă protectoare și foarte hidratantă pentru piele.

Prețuri manichiură & pedichiură


Denumire serviciu Preț
1 Manichiura clasica 30 lei
2 Pedichiura clasica 35 lei
3 Taiat unghii 10 lei
4 Indepartat oja semipermanenta 15 lei
5 Manichiura semipermanenta 50 lei
6 Pediuchiura semipermanenta 60 lei
7 Tratament pentru hidratarea mainilor (peeling, masaj, crema hidratanta) 10 lei
8 Tratament pentru hidratarea picioarelor (peeling, masaj, crema hidratanta) 10 lei
9 Tratament cu parafina pentru maini 20 lei