Salon coafor Galați

La Salonul Cochet din Galați veți beneficia de servicii profesionale de coafor

Tuns

Cu un rol estetic deosebit de important tunsoarea este influiențată direct de tendințele din moda.

Folosind tehnici noi, adaptate tendințelor putem transforma tunsori clasice astfel încât acestea să corespundă noilor cerințe ale clienților.

Modificarile aspectului standard al unei tunsori clasice se va face ținând cont de faptul că tunsoarea nou creată trebuie să pună în valoare trasaturile frumoase și în același timp să mascheze imperfecțiunile cutiei craniene și ale figurii.


Vopsit

Dacă ai luat decizia de a-ți schimba complet look-ul iei în calcul și schimbarea culorii, probabil știi deja ce vrei: o singură culoare pe tot părul sau poate doar șuvițe. Orice ai alege, primul pas pe care trebuie să îl faci este să consulți un stilist cu experiență, pentru a afla ce culoare ți se potrivește si ce tehnici de vopsire a părului sunt potrivite.

Tocmai de aceea la Salon Cochet te vor întâmpina cei mai creativi și profesioniști stiliști pentru ca tu să poți arăta impecabil.


Coafat

Coafura şi frizeria sunt o artă complexă care implică, pe lângă multă pasiune și dedicare, o serie largă de abilităţi.

Ținând cont și de faptul că exigențele în materie de coafuri și tehnicile de realizare ale acestora sunt din ce în ce mai variate, în permanentă schimbare, formarea continuă și de calitate devine esențială pentru un profesionist complet.

Tocmai de aceea la Salon Cochet veți găsi de fiecare dată cei mai deicați specialiști, în permanent la curent cu noile tendințe în domeniu.

Tratamente pentru păr - Nika Premium - Noua generaţie de îndreptare a părului

75% dintre femei sunt nemulţumite de părul lor rebel, de necontrolat şi electrizat.

Nika Premium este primul şi singurul tratament profesional pentru saloane şi toate tipurile de păr care face incredibil de obţinut efectul de NETED.

După fiecare aplicare părul este vizibil mai neted, strălucitor, nu se mai electrizează şi rămâne uşor de aranjat. Noua FORMULĂ - NIKA PREMIUM permite obţinerea unor rezultate extraordinare şi de durată.

AMINO BOND COMPLEX - este o formulă unică de keratină, aminoacizi şi ingrediente active perfect compatibile cu structura părului ce crează nu doar o netezire sublimă ci şi un efect extraordinar.

Tratament pentru par Nika Premium

Un singur produs - 4 tratamente de netezire şi anti-electrizare

 • În 40 de minute
  Nika - Terapia de întindere
  Tratamentul de ultimă oră pentru un efect sublim de netezire şi anti-electrizare pentru peste 3 luni.
 • În 30 de minute
  Nika - Terapie anti electrizare
  Tratamentul care elimină electrizarea, menţine structura naturală a părului şi intensifică maleabilitatea cu 100%
 • În 20 de minute
  Nika - Terapie pentru părul creţ
  Exclusiv pentru clienţii cu păr creţ care caută să aibă bucle bine definite şi uşoare, fără electrizare.
 • În 10 minute
  Nika - Terapie pentru părul cu volum
  Serviciu inovator care reduce volumul părului cu mai mult de 80%

Întrebări şi răspunsuri pentru tratamentul NIKA PREMIUM

Poate fi spălat părul, la câteva zile după tratament?

Părul poate fi spălat în aceeaşi zi după tratament fără niciun efect negativ asupra sa. După ieşirea din salon, vă puteţi spăla părul oricând, fără să vă schimbaţi obiceiurile zilnice.

Tratamentul poate fi aplicat şi la femeile însărcinate şi la cele care alăptează?

Femeile însărcinate şi cele care alăptează nu trebuie să îşi aplice niciun tratament sau produs chimic pe păr, fără a consulta înainte medicul.

Tratamentul se poate aplica şi la copii?

Nu recomandăm folosirea acestui tratament pentru copii mai mici de 12 ani.

Este mai bine să aplicăm tratamentul înainte sau după vopsirea părului?

Colorarea părului poate fi făcută în aceeaşi zi cu tratamentul fără nicium efect pe durata sau la sfârşitul tratamentului.

Tratamentul poate schimba culoarea părului?

Folosirea plăcii la temperaturi peste 200 de grade Celsius pe părul colorat, poate îndepărta molecule de culoare depăzitate în afara cuticulelor, în special pigmentul de roşu, cauzând posibile decolorări. În asemenea cazuri, puteţi revitaliza culoarea cu o vopsea semi-permanentă, fără amoniac sau culoare ton pe ton şi să restabiliţi strălucirea.

Tratamentul pentru păr Nika Botox

CUM ÎMBĂTRÂNEȘTE PĂRUL?

CERCETĂRILE NIKA AU IDENTIFICAT DOUĂ TIPURI PRINCIPALE DE MBĂTRÂNIRE A PĂRULUI: CRONOLOGICĂ ȘI HORMONAL

ÎMBĂTRÂNIREA CRONOLOGICĂ

Este provocată în principal de factorii externi de tipul vârstei părului. Evident părul este mai tânăr decât rădăcinile, în timp ce lungimea lui și tipul sunt mult mai îmbătrânite ca urmare a înaintării în vârstă, a tratamentelor chimice și mecanice, precum și expunerea la căldura emisă de uscătoarele de păr și/sau a ondulatoarelor.

ÎMBĂTRÂNIREA HORMONALĂ

Este provocată de reducerea progresivă a activității hormonale în timp. Acest tip de îmbătrânire este rezultatul modificărilor fiziologice prin care trec femeile odată cu avansarea în vârstă. Rezultatul este o reducere a funcțiilor pielii și o reducere a nivelurilor de melamină consecința fiind că părul devine casant, tocit și extrem de dificil de îngrijit.

CONCEPTUL: TRATAMENT DE LUX PENTRU PĂR

Tratamentele de tip NIKA AGE RESTORE se pot considera a fi tratamente de lux pentru păr, folosind produse cosmetice de înaltă calitate. Aceste produse satisfac cerințele cele mai extravagante ale clientelei, chiar și acelea de ”a fi mereu tânăr”, lucru ce nu se referă numai la îngrijirea corpului, ci și la cea a părului.

Părul reflectă starea de bine a posesorului. Cu trecerea timpului, părul își pierde din densitate și corp, devenind subțire, moale și încâlcit. Tratamentele AGE RESTORE rezolvă aceste probleme, îndeplinind cerințele clientelei și îmbunătățind nivelul calitativ al saloanelor ce oferă aceste servicii.

Tratamentul pentru păr - Nika K 19

FACTORII CARE DISTRUG ȘI SLĂBESC PĂRUL:

 • FACTORI NATURALI

  Soarele, marea, vântul și clorul pot avea un efect agresiv asupra părului, slăbindu-l și degradându-l în timp.

 • FACTORI CHIMICI

  Vopsitul, decoloratul și alte tratamente chimice distrug părul, care devine mai slab și mai fragil cu fiecare intervenție.

 • FACTORI MECANICI

  Folosirea excesivă și incorectă a uscătorului de păr, a plăcii de întins sau a altor aparate termice la temperaturi ridicate pot deteriora părul uscându-l, ducând la vârfuri despicate.

ZILNIC PĂRUL PIERDE DIN CONȚINUTUL DE KERATINĂ, ACESTA DEVENIND FRAGIL ȘI LIPSIT DE STRĂLUCIRE. PĂRUL SLĂBIT DUCE LA VÂRFURI DESPICATE.

KEROXYNE COMPLEX TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN RECONSTRUCȚIA PĂRULUI

KEROX YNE COMPLEX conține keratină pură care ține legăturile intacte în interiorul proteinei, creând structuri rezistente și de lungă durată în interiorul părului. Alte tehnologii folosesc hidroliza, care rupe legăturile din proteină, făcând imposibilă crearea structurilor rezistente și de lungă durată.

KEROXYNE COMPLEX conține legături de aminoacizi în secvență, identice cu cele prezente în mod natural în păr. Acest lucru îi permite să se integreze perfect în structura părului reparând rupturile, astfel creând efectul fermoar. Alte tehnologii deteriorează aminoacizii, eliminând “dinții” importanți din “fermoar”, care sunt esențiali în refacerea părului.

KEROX YNE COMPLEX conține keratină oxidată care activează procesul de keratinizare a părului, creând legături de sulf care garantează structura, textura și stabilitatea firelor de păr și asigură rezultate finale de lungă durată. Alte tehnologii limitează procesul de keratinizare a părului în încercarea de a face keratina solubilă, astfel pierzând toate funcțiile lui importante.

Tratament Nika K19

SECRETELE RECONSTRUCȚIEI?
INTREABĂ EXPERȚII


ÎMI POT SPĂLA PĂRUL ÎN ZILELE DE DUPĂ TRATAMENT?

Se recomandă să așteptați cel putin 24 de ore înaintea spălării părului, pentru a permite keratinei din tratament să pătrundă adânc în firul de păr.

POATE FI TRATAMENTUL DE RECONSTRUCȚIE APLICAT ÎN COMBINAȚIE CU ALTE SERVICII?

Tratamentele NIKA K-PERFECTIO N po t fi aplicate în a ce eași zi cu a lte serv icii teh nice fără a avea consecințe negative asupra duratei sau rezultatului diferitelor tratamente. Se recomandă ca tratamentul de reconstrucție să se facă înaintea altor servicii tehnice.

POATE KERATINA SĂ PĂTRUNDĂ ÎN FIRUL DE PĂR SAU DOAR STĂ LA SUPRAFAȚĂ?

Daca părul este în condiție perfectă, K-PERFECTION depozitează keratina pe suprafață pentru a forma un scut, protejând părul de deteriorări ulterioare. Dacă părul este deteriorat, deci cu structură deschisă, K-PERFECTION va pătrunde în interior reconstruind proteinele deteriorate și readucând puterea și elasticitatea părului.

KERATINA PREZENTĂ ÎN PRODUSELE DE TRATAMENT ESTE ACEEAȘI CU KERATINA PREZENTĂ ÎN PĂR?

Tehnologia KEROXYNE COMPLEX menține structura keratinei intactă exact ca și cea prezentă în păr în mod natural, deci este ideală pentru reconstrucția părului deteriorat.

Tratamentul pentru păr Revita - X - Oferă părului tău o viață nouă

Orice femei dorește să-și schimbe culoarea părului și înfățișarea păstrând în același timp părul sănătos și frumos. Dar acest lucru nu se întâmplă totdeauna datorită tratamentelor chimice frecvente. Soluția este Revita – X!

Deoarece este un produs care se adresează în special serviciilor de coafură, acesta acționează prin reconstrucția punților de disulfuri ce apar în părul deteriorat până când acesta este complet restabilit și remediat, mai ales în cazul părului subțiat.

Formula produsului se bazează pe un sistem tehnologic nou, fiind capabil a remedia imediat deteriorările provocate de serviciile tehnice.

 1. Este compatibil cu orice vopsea de păr.
 2. Puteți efectua orice proceduri de albire, vopsire și re-albire a părului fără ca aceste să se deterioreze.
 3. Îmbunătățește calitatea unui permanent și al unui fixativ. Are efect anti-încâlcire, păstrează părul mătăsos și moale la atingere.
 4. Se poate utiliza ca un sistem de remediere în profunzime pentru a trata părul deteriorat de utilizarea îndelungată a uscătorului sau a plăcii de întindere, conferind părului rezistență, moliciune și luciu.

Rezultatul este obținut ca urmare a acțiunii a două ingrediente active: Ovăz hidrolizat și acid maleic, care, în combinație, sunt capabile să refacă și să repare imediat lanțurile de proteine din cheratină și să reconstruiască punțile de disulfură.

PEPTIDE – Ovăz hidrolizat(fără gluten)

Caracteristici

Bogat în aminoacizi și peptide: substanțe conținute în structura părului.

Funcţii

Întărire, reparare, remediere, hidratare

ACID MALEIC

Caracteristici

Regulator al pH-ului, conferă caracter acid.

Funcţii

Repară punțile de disulfură.


NU CONȚINE SILICONI, SULFAȚI, FTALAȚI, DIMETILAMINĂ, ALDEHIDE și GLUTEN

Două produse pentru o singură soluție: Stop părului deteriorat

 1. Nr. 1: Tratament intensiv de remediere

  Adăugat produselor obișnuite de coafură, acest produs protejează și întărește cuticulele, în același timp reparând și reconstruind părul.

 2. Nr. 2: Tratament intensiv de fixare

  Funcția sa este de a fixa calitățile tratamentului nr. 1 și de a păstra hidratarea necesară restabilirii structurii sănătoase a părului.

Acest produs nu vă schimbă rutina de lucru, nu implică etape suplimentare în activitatea desfășurată, nu crește timpul de expunere și se poate utiliza pe orice tip de păr.

Prețuri coafor


Prețuri tuns vârfuri

Denumire serviciu Preț
1 Tuns păr Mediu / Scurt 25 lei
2 Tuns păr lung 30 lei
3 Tuns păr foarte lung 35 lei
4 Tuns breton 5 lei

Prețuri tuns

Denumire serviciu Preț
1 Schimbare de look 35-50 lei
2 Breton 10 lei

Prețuri pachete de servicii

Prețuri valabile de luni pănâ joi

Denumire serviciu Preț
1 Spălat + tuns vârfuri + aranjat (întins la perie sau la placă sau o împletitură simplă) 60 lei
2 Spălat + tuns schimbare de look + aranjat (întins la perie sau la placă sau o împletitură simplă) 75 lei
3 Aranjat de zi - produse de styling incluse, bucle lejere, creponat, valuri, întins la perie sau placa, împletituri 25-50 lei
4 Tapaj 5-15 lei

Prețuri împletituri

Denumire serviciu Preț
1 Coroniță 10 lei
2 Spic 15-25 lei
3 Două codițe 25-40 lei
4 Împletituri complexe 35-70 lei

Prețuri coafat

Denumire serviciu Preț
1 Scurt 30-60 lei
2 Mediu 40-80 lei
3 Lung 50-100 lei
4 Foarte lung 70-150 lei

Preţuri vopsit

Denumire serviciu Preț
1 Scurt 110 lei
2 Mediu 110-130 lei
3 Lung 130-150 lei
4 Foarte lung 150-170 lei
5 Vopsit rădăcină 110-150 lei
6 Vopsit șuvițe 90-200 lei

Vopsea 100% naturala, fara amoniac, fara sulfati si parabeni

Denumire produs Preț
1 Vopsea Natulique 10 lei / 10 ml
2 Oxidant Natulique 1 lei / 10 ml

Preţuri materiale vopsit

Denumire produs Preț
1 Vopsea Three Professional 35 lei / 100 ml.
2 Vopsea fără amoniac Perfecta 49 lei / 100 ml.
3 Vopsea Nika 60 lei / 100 ml.
4 Decolorant pudră Nika / Culto 4 lei / 10 gr.
5 Oxidant Three / Perfecta / Nika 1 leu / 10 ml.
6 1 pompiță K19 10 lei

Extensii

Denumire produs Preț
1 Aplicat extensii 25-50 lei
2 Închiriere extensii - include și spălat, tratament, coafare, aplicare 250 lei

Prețuri spălat

Denumire serviciu Preț
1 Spălat scurt/mediu 25 lei
2 Spălat păr lung 30 lei
3 Spălat păr foarte lung 35 lei
4 Spălat păr cu extensii 50 lei
5 Fiola Milkshake 20 lei
6 Fiola cu avocado 25 lei

Abonament spalat si aranjat, 8 sedinte / luna

Denumire serviciu Preț
1 Scut 300 lei
2 Mediu 400 lei
3 Lung 465 lei
4 Foarte lung 530 lei

Abonament spalat si aranjat, 4 sedinte / luna

Denumire serviciu Preț
1 Scut 160 lei
2 Mediu 220 lei
3 Lung 250 lei
4 Foarte lung 290 lei

Preţuri tratamente împotriva căderii părului

Tratamentul cuprinde: spălat cu șampon energizant contra căderii părului, balsam pentru hidratarea vârfurilor, aplicare fiolă contra căderii părului, întins la perie sau placă, aplicat ser pentru hidratarea vârfurilor.

Denumire produs Preț
1 Păr scurt 75 lei
2 Păr mediu 90 lei
3 Păr lung 105 lei
4 Păr foarte lung 120 lei

Tratament pentru hidratare par uscat si fragil cu ulei din seminte de canepa

Denumire produs Preț
1 Păr scurt 65 lei
2 Păr mediu 80 lei
3 Păr lung 90lei
4 Păr foarte lung 100 lei

Tratament pentru reîntinerirea părului cu efect de botox (Nika hair botox)

Denumire produs Preț
1 Păr scurt 90 lei
2 Păr mediu 110 lei
3 Păr lung 120lei
4 Păr foarte lung 130 lei
5 1 ml ser 11 lei

Tratament pentru restructurarea firului de păr (K 19 Nika)

Denumire produs Preț
1 Păr scurt 150 lei
2 Păr mediu 180 lei
3 Păr lung 210lei
4 Păr foarte lung 250 lei
5 1 pompiță 10 lei
*** BONUS - la 20 de pompite - 5 pompite gratis

Tratament Revita-x pentru hidratarea parului

Denumire produs Preț
1 Păr scurt 70 lei
2 Păr mediu 85 lei
3 Păr lung 100 lei
4 Păr foarte lung 115 lei
5 1 ml ser 5 lei

Galerie foto tratamente pentru păr

 • Tratament pentru păr K19
 • Tratament pentru păr K19
 • Tratament de indreptare permanenta cu Amino Bond Complex Nika Premium
 • Tratament intensiv de reconstructie a parului, K19
 • Tratament de rehidratare Revita-x
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par-Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par-Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par-Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par-Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par-Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr Revita-X
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament păr Revita-X
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament de indreptare Nika Premium
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par
  Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratament intensiv de reconstructie a parului K19
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par
  Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par
  Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par
  Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par Nika Hair Botox
 • Coafor, cosmetica, machiaj Galati - Salon Cochet
  Tratamente par Nika Hair Botox